Välkommen till 

avkopplande & stretchande yoga!

Yoga är en välbeprövad och fantastisk helhetsmetod som för samman och balanserar vår kropp, vår energi och vårt sinne. Den fysiska delen av yogan är mycket fördelaktig för att forma vår kropp till att vara smidigare, starkare och bättre lämpad för det vi behöver den till. När vi även kopplar in de delar av yogan där vi övar vårt sinne och justerar våra energinivåer får vi en helhet som tar hand om våra stressnivåer, hur vi klarar utmaningar och hur vi trivs och har roligt längs vägen.

Yoga är enastående då den är tillgänglig för oss alla oavsett smidighet, styrka och kunskapsnivå. Yoga låter oss börja från där vi är just nu, för att ta oss till betydande hälsa, välmående och samhörighet.

Vi önskar dig varmt välkommen att yoga med oss på Youle. Här finns flera möjligheter att prova på eller fortsätta där du är via fristående pass, enskilda pass eller kurser. Yogastudion har vi inrett i vår timmerloge och är anpassad för att öva i stillhet, med öppna dörrar mot den gröna innergården.

Fristående pass / Enskilda pass / Kurser

För närvarande är vår härliga yoga studio stängd för säsongen men om du och dina vänner eller kollegor ändå önskar stretchande eller stärkande yoga finns möjligheten att boka ett enskilt eller återkommande yoga pass via direktsänd videolänk. Intresserad och vill veta mera? Ring vår yoga instruktör Mattias Nord på tel: 0709-65 07 79.

Yoga hemma med Eva_Maria Kopel

Vår vän Eva från Tyskland,

yogainstruktör och holistisk hälsocoach,

bjuder här in till ett gratis yoga detox flow pass

Nyfiken på vart yoga kommer från och fördelarna med yoga? Klicka vidare här.

© 2020 Youle - health & awareness - Stationsvägen 13 - Insjön - tel: 0793-41 41 51 - mejl: info@youle.se